Kati Tootsi minevik särab kirevusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Toots
Kati Toots Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Ajakiri Naisteleht uuris Kati Tootsi ehk varasema nimega Kati Šahmatova minevikku ja leidis sealt nii mõndagi huvitavat – naiste oli palju peigmehi, kuid tema hariduskäik on segane ja naine pole tänaseni maksnud näiteks üürivõlga.

Ligi kümme aastat tagasi Katiga ühes seltskonnas liikunud naine kinnitab, et 16-17-aastane Kati oli väga hoolitsetud välimisega sõbralik tütarlaps, kes ei uhkeldanud kallite firmamärkidega.

Meeste tähelepanust ei tundnud nooruke Kati juba siis puudust, kuid koolis tal nii hästi ei läinud, sest pole kindlalt teada, kus ta keskhariduse omandas – kuigi neiu väidab, et keskharidus on tal olemas.

Näiteks Võru täiskasvanute gümnaasiumist, kuhu ta 1998. aastal õppima läks, visati ta välja.

2002. aastal üüris Kati tuba Tartus ja seal käis tal samuti palju austajaid ning lärmi kostus toast isegi õhtuti ja naabrid imestasid – kuidas neiu küll jõuab, kirjutas Naisteleht.

2004. aastal meeste voorimine lõppes ja Kati hakkas sõitma kalli Mercedesega ning asus tööle politseiametisse Tallinasse, Tartu korterisse jõudis ta üha harvem ja kui ta sealt täielikult lahkus, siis jäi maksmata umbes paari kuu üür.

Kati ise ei soovi korteri üürimise aega meenutada ja kinnitas, et kui ta on kellelegi võlgu või liiga teinud, siis tuleb sellele inimesed vaid helistada ja kõik saab korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles