Kuhu kadusid, staar-DJ Ryan Angelos?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuhu on kadunud staar-DJ Ryan Angelos?
Kuhu on kadunud staar-DJ Ryan Angelos? Foto: www.myspace.com

«Aidake üles leida DJ Ryan Angelos! Ta oli mu lemmikstaar!» palub meeleheitel Elu24 fänn.

Aastate eest «Ärapanijast» tuule tiibadesse saanud Rain Raudlam alias DJ Ryan Angelos (26) on staariareenilt kadunud nagu vits vette. Mis on temast küll saanud?

Uljas ja hüperaktiivne DJ Ryan Angelos tunnistas mõne aasta eest meelelahutsväljaannetele antud intervjuudes, et ootamatu populaarsus meelitas, kuid ka kohutas teda.

«Igal pool tuntakse ära. Inimesed muutuvad liiga pealetükkivaks ja sellepärast muudangi oma elukohta pidevalt,» kurtis toona Jõhvis elav Ryan Naistelehele.

«Täiesti jõhkralt tullakse peale. Tullakse juukseid näppima. Ütlevad Ryan! Ryan! Ryan Angelos! Ma võtan siis telefoni ja hakkan inglise keeles rääkima, et nad mind ära ei tunneks,» kurtis noormees ja lisas, et alati ei ole inimeste kommentaarid sugugi heatahtlikud. Näiteks on isegi rullnokad teda teinekord solvama kippunud

«Tuntusel on muidugi ka kaunemaid külgi, tunnistas Ryan. «Näiteks kui naisfännid mind katsuda tahavad, siis noortel ja ilusatel on selleks üsna head šansid – minu süda ei jää ilusate tüdrukute vastu kunagi külmaks!»

Üheksalapselises peres kasvanud Rain pajatas toona, et unistas juba lapsepõlves diskoriametist.

Juba algklassipoisina tegi ta oma raadio. «Kuulasin suva raadiot ja rääkisin ise vahele – ilma ja asja. Tegelesin sellega üksi, nelja seina vahel. Kui hästi läks, leidsin ka mõne kuulaja.»

Kuid kuhu on tegus poiss nüüd kadunud!? Kas mehe peletasid tõesti areenilt liigselt pealetükkivad fännid või hoopis kurjad rullnokad? Võib-olla oled sina temast miskit kuulnud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles