Suvel võib öö mööda saata ka tänaval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Need on need valged ööd - kui matkamehel napib Tallinnas öömajaks raha, siis võib end teki ja padjaga ka trepi peale siruli visata
Need on need valged ööd - kui matkamehel napib Tallinnas öömajaks raha, siis võib end teki ja padjaga ka trepi peale siruli visata Foto: Lugejapilt

Need on need valged ööd, need on need valged ööd...

Kui matkamehel napib Tallinnas öömajaks raha või naine on paha, siis võib end mugavalt teki ja padjaga ka trepi peale siruli visata, sest ööd on meil nüüd õnneks juba soojad.

Elu24 lugeja märkas varajasel hommikutunnil tööle rutates ühe kesklinna maja trepil, mõnusalt valgete linade vahel, põõnamas üht matkaselli.

Aga võib-olla oli tegu hoopis naise poolt pärast järjekordset peretüli tänavale visatud napsise abikaasaga? Sel juhul oli naisel jagunud vähemalt hoolivust ja hella südant, sest kaasa sai mõnusalt põõnata, pea padjal ja väsinud keha pehme teki all.

Kiika pilte!

Millised on olnud sinu veidraimad kohad, kus oled olude sunnil pidanud öö mööda saatma?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles