Vormel-1 tiimile muusikat loov Japanese Popstars esineb Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Japanese Popstars
Japanese Popstars Foto: promo

Laupäeval, 7. juulil astub klubis Studio unikaalne DJ-trio Japanese Popstars, kes on käesoleval hooajal tihedalt seotud vormelimaailma tippsportlastega.

«Uue albumi kallal töötamise asemel asusime hoopis adrenaliini jahile,» ütlevad mehed, kelle kontole saab kanda Catherhami vormel-1 meeskonna reklaami heliriba.

Klipi jaoks muusika loomisel kasutasid nad ära ka Renault RS27 mootori müra, mida kuuleb video teises pooles. Japanese Popstars astub üles enamikel ralliässade võistlusjärgsetel pidudel ja võtmeüritustel.

Nime Japanese Popstars taga on kolm Põhja-Iirimaalt pärit noormeest - Declan McLaughlin aka Decky Hedrock, Gary Curran ja Gareth Donoghue.

Artistide talent elektroonilise muusika loomisel on neile kaasa toonud nii mainekaid auhindu kui esinemisi suurtel festivalidel. Declani, Gary ja Garethi teisele stuudioalbumile «Controlling Yout Allegiance» andsid oma hääle rockbändi The Cure laulja Robert Smith, James Vincent McMorrow, Green Velvet, Lisa Hannigan, Tom SmithEditors, Dot JR, Morgan Kibby (M83) ja Jon Spencer (Blues Explosion).

Meeste loodud remikside valikust leiab artiste seinast seina - Beyoncé, Daft Punk,  Mode, Ting Tings ja Editors on selles menüüs vaid mõned nimed. 

DJ-trio on suutnud ära võluda ka spordivarustuse loomisele pühendunud kaubamärgi Nike. Meeste isiklik Nike’i ketsibränd kannab nime JAPSTARS01. 

Tänu muusikale pea poolele maailmale ringi teinud Declani, Gary ja Garethi esinemine pole väärt mitte ainult kuulamist, aga ka vaatamist. Tallinna klubi Studio seinte vahel on selleks 7. juulil ka suurepärane võimalus.

Studio on Tallinna vanalinnas paiknev Funktion One helisüsteemiga ööklubi. Studios asuv, paljude helispetsialistide poolt maailma parimaks klubisaundiks hinnatud Funktion One audiosüsteem on Baltikumis ainus. Studio pakub nädalavahetustel kahes saalis kvaliteetseid üritusi ja peosarju.

Laupäeval, 7. juulil mängivad klubi Studio ülemisel korrusel plaate DJ-trio Japanese Popstars ja Mark Slavin. Allkorrusel teevad oma etteaste DJ-d Quest ja Anton Must.

Studio uksed avatakse 00.00

Pilet 5/10

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles