Kuidas meeldiks sulle karata heviaeroobika trennis?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heviaeroobika Hard Rock Laagris
Heviaeroobika Hard Rock Laagris Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Hard Rock Laagri saabumise valguses on paslik rääkida heviaeroobikast - hevimuusika raskuses kargavad aeroobika trennis end kõik vormi!

«Trafaretse muusika ning standardsete peegelseintega tantsusaalide aeg on läbi!» esitleb Heviaeroobika koduleht resoluutselt.

«Heviaeroobika ootab igal nädalal huvilisi trennidesse Tallinnas ja Tartus - ja mitte selleks, et eest leida trenditibisid, vaid selleks, et rokkmuusika saatel end vabalt ning mõnusalt vormis hoida,» seisab seal.

Heviaeroobika on treening, mis on ajendatud ja innustatud raskemast muusikast, inimestest, kes naudivad selle muusika saatel treenimist, ning ka hoiakust, mis sellise elustiiliga kaasas käib. Meie trennist saad lisaks üldfüüsilisele treenitusele ja vastupidavuse tõstmisele kaasa laheda fiilingu, paraja koormuse ja kompleksivaba seltskonna.

29.-30. juunini Vana-Vigalas toimuv Hard Rock Laager ootab samuti kõiki heviaeroobika huvilisi rock-lava ette end õigele lainele hüppama.

Mida arvad sina - kuidas meeldiks sulle heviaeroobika? Jaga muljeid, kui oled juba osalenud!

Vaata ka Heviaeroobika stiilinäidet YouTube'i videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles