Telekokk valetas jalgpallurikarjääri kohta

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gordon Ramsay
Gordon Ramsay Foto: Mavrixphoto/Scanpix

Briti kuulus telekokk Gordon Ramsay valetas oma jalgpallurikarjääri kohta.

Räigete väljendite poolest tuntud Ramsay mõtles välja loo, et ta mängis Euroopa tippklubi Glasgow Rangersi ridades, kirjutab News of the World.

Jalgpalliklubi esindaja kinnitusel ei ole kuulus kokk kunagi nende meeskonnas mänginud.

42-aastane kokk on paljudel kordadel rõhutanud, et alustas Rangersi mängijana 16-aastaselt, kuid pärast rasket põlvevigastust pidi jalgpallist loobuma ning kokaks hakkama.

Ramasay vaenlaste sõnul mõtles kokk jalgpalliloo välja 1994. aastal, et see aitaks tal oma esimest Londoni restorani Aubergine`i paremini reklaamida.

2006. aastal andis Ramasay välja autobiograafia «Humble Pie», milles ta samuti kirjeldab, kuidas oli tippmeeskonnas mängida.

Glasgow Rangersi ajalugu uurinud ajaloolase Robert McElroy kinnitusel ei ole ühtegi dokumenti või ülestähendust, et kokk oleks Šoti meeskonnas mänginud.

Ka Ramasay lähedane sõber, teine kuulus kokk Marco Pierre White tunnistas, et Ramsay mõtles jalgpallilegendi lihtsalt välja.

Ramsay pressiesindaja sõnul ei kavatse kokk vastata tema kohta käivatele süüdistustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles