Will Smith värbab uusi saientolooge

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Will Smith
Will Smith Foto: AFP / Scanpix.

Näitleja Will Smith on kuuldavasti asunud saientoloogia kirikusse uusi liikmeid värbama.

Näitleja, kelle abikaasa Jada Pinkett-Smith saientoloogia kirikusse kuulub, jagas kuuldavasti oma viimase filmi võtteplatsil kaasnäitlejatele ja teistele töötajatele kaarte, mis pakkusid tasuta isiksusetesti tegemise võimalust saientoloogiakeskuses, kirjutab FemaleFirst.

«Will ühines teiste Hollywoodi jõupositsioonidel olijatega, kes saientoloogia kirikusse uusi liikmeid värbavad. Traditsiooniks on, et suured staarid pärast filmi lõpetamist selle kallal töötanud inimestele kingitusi jagavad. Tema viimane kingitus järgmisel suvel linastuva komöödia «Hancock» tegijaile oli tasuta isiksusetest kohalikus saientoloogiakeskuses,» rääkis allikas ajalehele New York Daily News.

«Kirik teeb teste nagunii tasuta. Testid on koostatud selliselt, et need paneksid inimesi usku pöörama, kuna need leiavad isiksuses vigu, mida saientoloogia abil parandada saaks,» lisas allikas.

Möödunud kuul kinnitas Smith, et ta pole seotud ühegi organiseeritud religiooniga. Saientoloogiaga tutvus mees oma lähedase sõbra Tom Cruise’i kaudu.

«Armastan oma jumalat, oma kõrgemat jõudu, aga see kuulub mulle ja ainult mulle. Olen maailma religioonide õpilane. Mind kasvatati baptistlikus kodus ja ma käisin katoliiklikus koolis, aga Piibli põhimõtted kattuvad 98% ulatuses saientoloogia, hiduismi ja budismi põhimõtetega. Kui istun ja Tomiga juttu ajan, näen, et ta on üks vaimsemaid inimesi, keda kohanud olen – keegi, kes on pühendunud maailma paremaks muutmisele,» rääkis näitleja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles