Vengaboys ja Londonbeat Eestis: Inglise teejoomisest viina ja energiajoogini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel, 8. juunil, 2012 esinevad Tallinna Lauluväljakul Vengaboys ja Londonbeat
Reedel, 8. juunil, 2012 esinevad Tallinna Lauluväljakul Vengaboys ja Londonbeat Foto: Õllesummer

Reedel, 8. juunil Tallinna Lauluväljakul esinevad Vengaboys ja Londonbeat ei esita festivali Back To The 90s korraldajatele üle mõistuse nõudmisi.

Briti popmuusika staar Londonbeat soovib lava taha korralikku inglise stiilis teejoomingut, peomuusika guru Vengaboys manitseb autojuhti rahulikule sõidustiilile.

 
Mõlemad artistid soovivad muuhulgas ööbida viietärnihotellis ning sööke ja jooke lava taha. Londonbeat paneb rõhku teejoomisele, Vengaboys seevastu soovib mekkida head viina energiajoogiga.

 
Ilmselt on Vengaboysil halbu kogemusi kihutavate autojuhtidega, kuna palub erilist tähelepanu osutada õige sõidukiiruse valikule.

 

Peale Vengaboysi ja Londonbeati astuvad 8. juunil lauluväljakul üles Itaalia sekspomm Sabrina ja Rootsi techno-kantri staar Rednex.

Eesti 1990-ndaid esindavad Koit & Sarah, Nancy ja Bläck Rokit.

 

Vengaboys oli eelmise kümnendi üks enimmängitud tantsumuusika artist nii Eestis kui kogu Euroopas. Vengaboysi tunnushittideks kujunesid meie raadiotes ja tantsusaalides “Shalala lala”, “Boom, Boom, Boom, Boom” ja “We’re Going To Ibiza”.

 

1990tel ka Eesti tantsusaalides ja raadiotes kõvasti laineid löönud Londonbeat on tuntud meloodiliste tantsulugudega.

Bändi enim raadioeetrit saanud lood on siiamaani paljude raadiote playlistis. Eriti mängitud on läbi kahe aastakümne “I’ve Been Thinking About You” kõrval olnud bändi menuhitid  “You Bring On The Sun” ja “A Better Love”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles