«Seitsmesed suvesadamas» alustab esmaspäeval!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates 28. maist alustavad TV3 „Seitsmesed uudised“ suvehooaega ning on eetris värskest õhust, kandes nime „Seitsmesed suvesadamas“
Alates 28. maist alustavad TV3 „Seitsmesed uudised“ suvehooaega ning on eetris värskest õhust, kandes nime „Seitsmesed suvesadamas“ Foto: Elu24 lugeja


Alates 28. maist alustavad TV3 «Seitsmesed uudised» suvehooaega ning on eetris värskest õhust, kandes nime «Seitsmesed suvesadamas»

Uudistestuudio kolib õue ning saated lähevad igal õhtul kell seitse otse-eetrisse kauni Pirita jõe äärest.

TV3 uudistemeeskonna juhi Marko Paloveeri sõnul hakkab suvehooaja välistuudio paiknema paigas, mis tähelepanelikele kodanikele hästi silma jääb.

„Suvel oleme kindlasti kohal seal, kus toimuvad olulised sündmused ja seda nii Eestis kui välismaal,“ märgib Paloveer, tuues näiteks jalgpalli EM ja olümpiamängud.

Marko Paloveeri sõnul kajastavad „Seitsmesed suvesadamas“ ka suvel päevasündmusi nii, et televaatajal oleks teemat lihtne jälgida ja ta saaks alati midagi uut teada.

Suvesadamas on  ankruteks Mart Mardisalu, Marek Lindmaa ja Sirje Eesmaa.

 

„Seitsmesed suvesadamas“ on TV3s iga õhtul kell seitse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles