Krista ja Reno suhe purunes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Lensin ja Reno Hekkonens
Krista Lensin ja Reno Hekkonens Foto: Stanislav Moshkov/ Naisteleht
«Me olime Renoga lihtsalt liiga sarnased ja kui elaksime koos, siis lihtsalt tapaksime üksteist ära,» paljastab saatejuht Krista Lensin Naistelehes, miks tema suhe kontserdikorraldaja Reno Hekkonensiga otsa sai. 

Pole sugugi uudiseks, et Krista ja Reno suhet peeti tegelikult meediamulliks ja enesereklaamiks, kuna paljudele oli teada ka Reno läbikäimine vähemusringkondadega. Paljud «heasoovijad» tundsid lihtsalt Kristale kaasa ja püüdsid tema silmi Reno suhtes avada.

«Me oleme Renoga mõlemad täiskasvanud inimesed, kellel läheb oma erialal hästi ja seega ei pea me tähelepanu nimel lolli mängima,» kummutab särtsakas naine kuulujutud ning kinnitab et tema suhe Renoga oli nii tõeline, kui olla saab. 

Siiski tunnistab Lensin, et on pärast suhte lõppemist Renoga valmis nn traditsioonilisemaks kooseluvormiks. Samas ei kahetse Krista Renoga koosveedetud hetki, sest need on tema sõnul olnud mõlemale armsad ja mingil moel ka õpetlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles