Peeter Rebane avalikustas Madonna kontserdi piletite hinnad

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BDG pressilõuna klubis "Angel", 19.02.2009
BDG pressilõuna klubis "Angel", 19.02.2009 Foto: Photo Factory
Tänasel BDG pressilõunal klubis Angel räägiti tulevast Madonna showst, avalikustati piletite hinnad ning demonstreeriti kuidas suurema valu ja vaevata hankida kontserdi pilet internetist.

Muusikaärimees Peeter Rebase sõnul müüdi Helsingi Madonna kontserdi piletid ära pooleteise tunniga ning 250 tuhat Soome fänni jäi ilma piletita.

Rebane tunnistas, et kontserdi korraldamine on BDGle äärmiselt suur väljakutse. Lava mõõtmed on 90x50 meetrit. Võrdluseks, et Metallica lava oli 20 meetrit.

Piletid lähevad müüki neljapäeval, 5. märtsil kell 10.00 ja FBI kontserdi klubiliikmed saavad kontserdi pileteid osta alates esmaspäeva, 2. märtsi hommikust kella 10.00 - kolmapäeva, 4. märtsi hommikuni.

FBI kontserdi klubiliikmetele läheb müüki limiteeritud kogus pileteid ning kokkuvõttes saavad fännid osta kuus piletit ühe inimese kohta. «See on väga range reegel, mida me peame ellu viima, et tagada igale fännile vähemalt väikenegi võimalus endale pilet saada,» selgitas Rebane.

«Piletite müük algab 5. märtsil nii Eestis, Lätis, Soomes, kui ka Leedus üheaegselt. Soome on soovinud meilt välja osta vähemalt 20 tuhat piletit. Tänasel päeval oleme neile lubanud mitte rohkem, kui 10 tuhat piletit.»

Rebane arvas, et Tallinna kontserdi võiks ka vabalt tervenesti soomlastele maha müüa, kuid see ei ole BDG eesmärk.

«Pileti hind on tänu Madonna mänedzmendile pea poole odavam, kui Helsingis. Kuulujutud 100 eurosest ehk 1500 krooni suurusest pileti hinnast Eestis ei vasta tõele.»

Pileti hinnad on järgmised: 65 tuhat tükki 945 krooni, fännitsoon lava ees kõva kontrolliga ja põhimõtteliselt meetri kaugusel Madonnast 5000 piletit hinnaga 1995 krooni ja v.i.p. tsoonis tribüünil istekohtadega 300 kohta hinnaga 3995 krooni.

«Kõikidel piletitel on triipkood ja kõik piletid, mis tulevad Lauluväljakult sisse skänneeritakse elektrooniliselt, et vältida võltsimist ja kopeerimist,» selgitas Rebane.

Kolmas oluline uudis on see, et Madonna kontserdi piletid lähevad müüki ainult Euroopa ühe suurima piletifirma, Ticketpro kaudu. Neid pileteid saab osta aadressilt www.ticketpro.ee.

«Pileti ostmine on tehtud väga lihtsaks ja mugavaks, et ei peaks minema hommikul kuhugi bensiinijaama sappa seisma. Selle saab internetist koheselt reserveerida,» ütles Rebane ning lisas, et pileti võib kohe välja trükkida või siis väikese lisatasu eest endale ka koju tellida. Maksmine käib kaardiga.

«Mul on väga hea meel, et Madonna austajad saavad endale piletid väga turvaliselt ja mugavalt hankida,» ütles Rebane lõpetuseks ning soovis kõigile Madonna fännidele meeldivat kontserdielamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles