Kati Saara Vatmann ja Tarmo Arumets läksid lõplikult lahku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater".  Paari pandi Kati Kati Saara Vatmann ja Tarmo "Terminaator" Arumets
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater". Paari pandi Kati Kati Saara Vatmann ja Tarmo "Terminaator" Arumets Foto: Jelena Rudi

Sariabielluja Kati Saara Vatmann saab naasta oma igapäevatoimetuste juurde ning oma tiitlile jällegi au teha, sest abielu Terminaatori aka Tarmo Arumetsaga pikalt ei kestnud. Paar on nüüdseks lõplikult lahus.

Kati Saara Vatmann ja Tarmo Arumets sõlmisid kõigest pisut rohkem kui aasta ja nädal aega tagasi abielu Kroonika seksikate peol (05.05.11).

Nüüd kihab Tarmo Arumetsa Facebooki sein tema kirjutatud postituse «Vaba mees, vabal maal!» alune kommentaarium õnnesoovidest, aga ka kahjutunde avaldustest ning küsimustest - mis juhtus.

Tarmo Arumetsa Facebooki postitus on nähtav siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles