Taavi Peterson & Üdi väljastasid esimese stuudioalbumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Peterson & Üdi
Taavi Peterson & Üdi Foto: promo

Superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud Taavi Peterson koos oma ansambli Üdiga on väljastanud esimese täispika stuudioalbumi, mis kannab pealkirja «Selges eesti keeles».

Materjal on salvestatud Tabasalus Taff Stuudios, abikäe ulatas U.T.S. Stuudio. Miksis ja produtseeris Ramuel Tafenau, masterdas Tanel Roovik.

Album on saadaval nii plaadipoodides, kui T-särgipoodides üle Eesti. Viimastest saab selle soetada konkurentsitult soodsaima hinnaga.

Plaadi pealt leiab järgmised lood:

1. Õhulaev (T.Peterson/T.Peterson)
2. Mind Varja (R.Rannap/H.Runnel)
3. Tigrise Jõe Kallastel (O.Adamson/T.Peterson)
4. Võõrastel Vetel (T.Peterson/J.Viiding)
5. Ärakell (T.Peterson/T.Peterson)
6. Maantee Rock (T.Peterson/T.Peterson)
7. Supilinna Naine (T.Peterson/A.Müller)
8. Alter Ego (O.Adamson/T.Peterson/T.Peterson)
9. Mõtisklus (P-G.Loorand)
10. Laulja (T.Peterson/K.J.Peterson)

Taavi Peterson & Üdi sai loodud 2008. aastal. Ansambli eesmärgiks on hoida oma südames kuuekümnendate lõpu väärtusi, samas teha tänapäevase sõnumiga muusikat, mis inimesi raputaks ja elustaks, nagu see siis moes oli.

Möödunud aastal tõi lugu «Tibet Ocean» bändile kaasa palju head vastukaja, lugu jõudis nii The Who kitarrist Pete Townshend'ini, kui Dalai Laama nõunikuni, kes mainis et «Tibet Ocean» on üks viimaseaja õnnestunumaid muusikapalu kajastamas Tiibeti teemat.

Bändi liikmed:
Taavi Peterson-Laul, kitarrid
Paul-Gunnar Loorand-Bass
Madis Kreevan-Kitarrid
Ramuel Tafenau-Trummid, klahvpillid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles