Mart Sander: mulle pole kunagi minu välimus meeldinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Sander
Mart Sander Foto: Jelena Rudi

«Mulle pole kunagi minu välimus meeldinud; lapsest peale olen tahtnud olla hoopis teistsugune,» avaldab multitalent Mart Sander. Ta leiab, et praegu on need omadused, mis teevad ilusaks, enesekindlus, rafineeritus, tervis ja vaimukus. Ka võim.

Mart Sander (44), kes peab oma kõige väärtuslikumaks aksessuaariks esihambaid, ei näe mõtet välimuse vuntsimise nimel raha laiaks lüüa, pigem kulutab ta selle uue galerii remondile ja sisustamisele, kirjutab Kroonika.

Sander ütleb, et euroopalik ilu mõiste ja selle nägemine sõltub suures osas inimese oskusest ennast presenteerida ehk siis avalikkuse ees käituda.

«Näitena kas või paljud näitlejad-näitlejannad või isegi poliitikud, kes tegelikult ei pruugi oma füüsilistelt näitajatelt olla klassikalises mõistes ilusad, aga oskavad laval või ka elus end ilusaks mängida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles