Michelle Obama ja Oprah Winfrey läksid tülli?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barack Obama, Michelle Obama ja Oprah Winfrey
Barack Obama, Michelle Obama ja Oprah Winfrey Foto: SCANPIX

Uue raamatu kohaselt on USA presidendi Barack Obama elu kõige enam mõjutavate naiste Michelle Obama ja Oparh Winfrey suhted muutunud väga teravaks.

Väljaande New York Time Magazine endine peatoimetaja Edward Klein kirjutas nende suhetest raamatu «The Amateur», edastab foxnews.com.

Klein väidab oma raamatus, et USA esileedi on Oprah` peal armukade selle tõttu, et kuulus saatejuht suudab mõjutada ta abikaasat.

Ka olevat proua Obama avalikult kritiseerinud Oprah` kehakaalu.

Kleini raamatus seisab, et enne Barack Obama presidendiks saamist said need kaks naist hästi läbi, hiljem enam mitte.

Oprah Winfrey toetas Barack Obama kandidatuuri USA presidendi kohale. 2008. aasta presidendikampaania ajal Obama nõunikeks olnud Valerie Jarretti ja Desirée Rogersi kinnitusel oskas Oprah` Obamade perekonda sõna otseses mõttes sisse imbuda.

Samuti on raamatus juttu Michelle Obama algatatud laste ülekaalulisuse ennetamise kampaaniast. Kinnitamata andmetel pakkus Oprah` Michelle Obamale võimalust sellel teemal televisioonis esineda, kuid presidendiproua lükkas selle tagasi.

Valge Maja ei soovinud raamatus väidetut kommenteerida. Enne raamatu ilmumist ütles USA presidendi esindaja, et Klein mõtles lugusid välja, et oma raamatut edukamalt müüa.

«Kõik, kel natuke aru peas, saavad aru, millised tobedused seal kirjas on,» lausus esindaja.

Kleini kinnitusel on ta raamatus esitanud vaid tõde.

Oprah Winfrey esindaja ei olnud nõus kommentaare andma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles