Õllesummer avalikustas kõik pealava esinejad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummer
Õllesummer Foto: promo

Festivali Õllesummer pealaval toimuvad lisaks varasemalt väljakuulutatud Ivo Linna suurkontserdile ja Svjata Vatra show'le Smilersi, Tanel Padar & The Sun'i ja Outloudzi kontserdid. Välismaistest esinejatest kroonivad pealava Manic Street Preachers, Alphaville ja Mika.

Smilers astub üles Õllesummeri avapäeval, 4. juulil, Tanel Padar & The Sun 5. juulil ning Outloudz esineb 6. juulil enne Manic Street Preachersit. Täpsemalt uuri Õllesummeri kodulehelt.

Festivali suuruselt ja mahukuselt teine esinemisala - Estrella lava toob sarnaselt eelmisele aastale lavale rohkelt eesti pop- ja rokkmuusikat. Lava täpne kava avalikustatakse maikuu jooksul.

Jõudsalt populaarsust koguv Chill Out Veiniaed paneb samuti välja mahuka programmi. Juba avaldatud on Teele Viira tribuutkontsert Amy Winehouse'i ning Ithaka Maria tribuut Michael Jacksoni loomingust.

Tervenisti eesti muusika päralt on traditsiooniline Elmari tantsutelk. Eraldi meeleolualad tulevad ka lauluväljaku siseruumide mõlemale korrusele. Õllesummerile tuleb 5000 ruutmeetrine Eesti suurim Tivoli lõbustuspark.

Eesti suurim festival Õllesummer kestab 4.-7. juulini Tallinna Lauluväljakul juba 19ndat korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles