Madis Milling on viis aastat õnnelik olnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Milling
Madis Milling Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht

Näitleja Madis Milling on koos oma elukaaslase Janika Olupiga viis aastat koos olnud ja nende sõnul on nad väga õnnelikud.

Madis ja Janika pole siiski pidanud vajalikuks kihluda ega abielluda, kirjutab Kroonika.

 

Madis Millingul nagu ka ta lavapartneril Henrik Normannil on seljataga  purunenud abielu.

 

Millingu sõnul andis lahutus talle õppetunni, mis aitab tal uues suhtes parem mees olla.

 

«Ma olen täheldanud, et  inimesed kipuvad kahte äärmusesse minema – kas jääb hoolivusest  väheseks või  tekib omamisinstinkt. Mõlemad on pahad asjad. Omamise efekt on tänapäeval ehk isegi suurem. Me tahame  ju palju, korraga ja kohe,» nentis näitleja.

Milling jätkas, et inimene ei saa olla kunagi kellegi teise oma ja sõltumata sellest, kas seal on paber taga või mitte.

 Millingu arvates on pangalaen kohati siduvam kui abielu.

«Meil on Janikaga  samuti ühine pangalaen. See on distsiplineeriv. Teinekord mõtled, et seda tööd nüüd küll ei viitsiks teha. Aga peab,» lisas näitleja.

Milling jätkas, et praeguses suhtes teeb ta paljusid asju intuitiivselt.

«Kui inimesed on  elus mingeid vigu teinud, siis võib-olla isegi enesele teadvustamata  neid vigu edaspidi  enam ei tee. Kindlasti ei ole  olemas mingit  üldist või konkreetset põhjust, miks lahku minnakse. Alati tekib teatav põhjuste jada. Lihtsalt mingid asjad kuhjuvad, tekivad valestimõistmised, möödarääkimised, erinevad vaated asjale. Nii tekib mingisugune summa, kriitiline mass ja ongi läbi,» nentis Milling.

Millingu praegune elukaaslane Janika Olup töötab Vana-Baskini teatris grimeerijana. Mees lisas, et naine on tema elukutsega kursis.

«Ta on nüüd mu elu  tõesti näinud, on olnud asja sees, mistõttu me mõlemad teame, mis elu see on. Üks konfliktide põhjuseid ongi selles, et inimestel on kardinaalselt erinev elutempo,» arvas Milling.

Millingu sõnul vahetas ta elukaaslane Janika restoranidirektori elukutse grimeerija oma vastu.

«Janika vahetas elukutset  ju kardinaalselt, ta tegeles aastaid toitlustamisega, oli restorani direktor. Ühel hetkel aga ütles, et aitab, ei viitsi seda tööd enam teha, läks kooli ja õppis grimeerijaks. Ja ta on oluliselt õnnelikum. Hea on kõrvalt vaadata inimest, kes teeb seda, mis talle meeldib,» lausus Milling.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles