Aasta seksikaim mees Kristjan Kasearu: tuli ära!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanilla Ninjaga tuntuks saanud Lenna Kuurmaa sai seksikaima tiitli teist korda, ansambli Paradise Crew solistile Kristjan Kasearule langes seksikaima mehe au esimest korda.
Vanilla Ninjaga tuntuks saanud Lenna Kuurmaa sai seksikaima tiitli teist korda, ansambli Paradise Crew solistile Kristjan Kasearule langes seksikaima mehe au esimest korda. Foto: Artur Sadovski

Eelmisel reedel valis ajakiri Kroonika 12. korda aasta seksikaima mehe ja naise. Meestest sai enim hääli ansambli Paradise Crew solist Kristjan Kasearu, kes oli tiitlist suisa vaimustuses.



Kui Kroonika peatoimetaja Margus Müil teatas, et aasta seksikaim mees on Kasearu, jooksis too saali teisest nurgast lavale. «No lõpuks tuli ära!» hõiskas noormees.



Seksikaimaks naiseks kuulutati aga Vanilla Ninja laulja Lenna Kuurmaa, kes jäi hoopis tagasihoidlikumaks, sest neiu on sama tiitli 2006. aastal juba võitnud. «Täna on see hetk, kui tehakse ajalugu – 12 aasta jooksul ei ole mitte keegi mitte kunagi seksika tiitlit kaks korda saanud,» märkis Müil. «Lenna, mis tunne on?»



«Uskumatu! Mul on väga hea meel see tiitel jälle saada ja ma tänan kõiki oma toetajaid,» vastas Kuurmaa.



Seksikate naiste esiviisikusse jõudsid näitleja Hele Kõre, Moskva kohviku turundusjuht Liis Lass ning Kuurmaa bändikaaslased Piret Järvis ja Katrin Siska. «Vanilla Ninjat võib ilma igasuguse kahtluseta Eesti kõige seksikamaks bändiks pidada,» tõdes Müil.



Seksikate meeste esiviisikusse mahtusid muusikud Mikk Saar, Tanel Padar, Kallervo Karu, Elmar Liitmaa ja Kasearu.



Nii Kuurmaa, Järvis, Saar kui ka Padar on juba seksikaima tiitlit kandnud. «On väärtusi, mis ajas ei tuhmu, ning uued tulijad ei ole suutnud vanu olijaid üle trumbata,» ütles Müil.



Võitjad said auhinnaks reisi Hispaaniasse Costa del Soli ning Tauno Kangro skulptuuri. Peole oli kutsutud üle 800 külalise, kellele esinesid trikimees Jürgen Veber, Laura Põldvere, Anna-Liisa Supp, Rolf Junior ja ansambel Traffic unplugged-kavaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles