«Eesti tippmodellist» pidi lahkuma Ksenia

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Eesti tippmodell» fotosessioon vee all; Ksenia
Saate «Eesti tippmodell» fotosessioon vee all; Ksenia Foto: Egert Kamenik

Täna peavad saates «Eesti tippmodell» Londonisse pääsenud tüdrukud astuma moepealinna eriti nõudliku publiku ette ja tõestama, et nad ei löö mis tahes olukorras verest välja.

Esimeses ülesandes pandi proovile tüdrukute näitlejameisterlikkus. Fotograafid Jon-X ja Rita Dobo pildistasid modelle põlenud maja ees ja nad ütlesid, et said igast neiust paar päris head pilti. Kõige rohkem kritiseerisid nad Lisanni, kes ei suutnud näole manada ehedat emotsiooni. Kseniast oleks saanud paremaid pilte, kui fotosessioon oleks pikem olnud.

Koju jäänud Adeline ja Xena said samuti fotograafile poseerida. Adeline käitumine oli väga professionaalne, kuid Xenal paistis kogemust olevat palju vähem. Xenale ei meeldinud oma riietus ja nii mõnedki muud asjad, mida fotograaf ütles. Sellist käitumist aga moemaailmas ei taluta.

Londonis ootas modellihakatisi eest tõeline moeetendus tõelise publiku ees. Maailmakuulus disainer Patricia Gomez-Gracia kiitis Keiut, kelle ta palkaks kindlasti, kui neiu täiskasvanuks saab. Keiu kõndis hästi ja enesekindlalt ning tal on ees helge tulevik.

Staarjuuksur Stuart Phillips nägi kohe, et tüdrukute soengud ei sobi nende näokujuga. See viga sai parandatud.

Catwalkil olid kõige tublimad ja publiku lemmkud Keiu ja Triinu, kes said kingituseks paari väga kenasid kingi.

Kõige ilusama pildi tegi Helina, järgnesid Triinu ja Keiu. Adeline ja Xena said immuunsuse ja pääsesid järgmisesse saatesse edasi. Kõige nõrgemad pildid olid Lisannil ja Ksenial. Koju pidi minema Ksenia.

Hea lugeja, avalda arvamust - kas koju läks õige inimene?

«Eesti tippmodell» on Kanal 2 eetris esmaspäeviti kell 20.35.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles