Moore ja Kutcher riietuvad kõige loomavaenulikumalt?

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashton Kutcher ja Demi Moore
Ashton Kutcher ja Demi Moore Foto: SCANPIX
Loomakaitseorganisatsioon PETA korraldab ka tänavu iga-aastast rahvaküsitlust kõige loomavaenulikumalt riietuvate ehk karusnahka armastavate staaride pingerea koostamiseks.

Praeguse seisuga juhivad tänavust küsitlust näitlejanna Demi Moore ja tema elukaaslane Ashton Kutcher, kirjutab Femalefirst.

Kui Moore kannab karusnahka regulaarselt, siis praegu pingerea teisel kohal olev Kutcher pahandas loomakaitsjaid hiljutisel Sundance’i filmifestivalil koiotinahast kasukat kandes.

Lisaks on pingereas ka lauljannad Madonna, Mary J. Blidge ja Jessica Simpson, modell Kate Moss ning näitlejannad Maggie Gyllenhaal, Lindsay Lohan ja Olseni kaksikud.

«Sel aastal on pingereas enamasti tavalised südametud ja labased kurjategijad, kuna need kuulsused, kes tegelikult olulised on, ei kanna surnud loomade nahku,» kommenteeris PETA seekordset edetabelit.

Kõige loomavaenulikumalt riietuva kuulsuse valimine kestab organisatsiooni veebilehel Peta.org teise märtsini.

Mullu valiti esimesele kohale lauljanna Aretha Franklin, kellele järgnesid Lindsay Lohan, Kate Moss ja Marilyn Manson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles