Produtsent Mike Posner: Bieberi uus plaat saadab teised tagasi koolipinki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieberi viimase singli produtsent Mike Posner
Justin Bieberi viimase singli produtsent Mike Posner Foto: ADMEDIA/SIPA/ADMEDIA/SIPA

Bieberi viimase singli produtsent Mike Posner usub, et popstaari uus plaat muudab muusikamaastiku ja saadab teised staarid tagasi koolipinki.

Posneri sõnul annab Bieberi uus album ülevaate staari tõelisest olemusest. Mees rääkis MTV uudistele: «Teame kõik Bieberit alates sellest ajast, kui kutt oli 13-aastane. See pole kindlasti enam see poisike, kellega ma täna stuudios töötan. Justin on 18-aastane, ta rulatab koos Lil Wayne’i ja veedab aega Lil Twistiga. Ta kuulab hip hop’i ja on väga äge tüüp.»

Posneri sõnul tegi ta endast kõik oleneva, et album «Believe» peegeldaks just seda, kes on Bieber praegu ning millises suunas noormees areneb. Plaadil on nii soul-i kui blues’i elemente ning usutavasti võib see anda hoopis teise vaatenurga modernsele muusikale.

«Ma olen väga elevil ja ootan päeva, kui see plaat muusikamaastikku muutma hakkab. Tean, et väga paljud artistid peavad selle peale minema tagasi n-ö koolipinki,» lisas Posner.

Bieberi uue albumi ilmumise kuupäevaks USAs on 19. juuni 2012.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles