Lenna ja Ott astuvad üles Valgete Ööde Festivalil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa ja Ott Lepland
Lenna Kuurmaa ja Ott Lepland Foto: promo

Sel aastal esinevad Valgete Ööde Festivalil Ott Lepland, Lenna, Zetod ja Johansonid. Suurel vabaõhuekraanil näidatakse Eesti hittfilme «Üksik saar» ja «Uus maailm».

Sel aastal toimub festival kahel järjestikusel päeval 15-16 juunil Viimsi Vabaõhumuusuemi Kingu talu hoovis. Esimese päeva kontsertprogrammis astuvad kell 21 ühiselt üles Eesti viimase aja edukaimad popartistid Ott Lepland ja Lenna.

Mõlemad lauljad esinevad koos bändidega ja seda festivali atmosfääriga sobiva akustilise kavaga.

Lisaks nende parimatele lugudele kuuleb kontserdil Oti poolt ka tänavust Eesti eurolaulu «Kuula» ning Lenna viimast hitti «Mina jään».

Esitusele tuleb ka ühislugusid, millest tuntuim on nende paari aasta tagune menuhitt «Sinuni». Kontsertprogramm kestab kokku 90 minutit.

Festivali teine päev on täis kaunist rahvamuusikat ja hoogsaid folkrütme. Kell 21 esinevad Eesti populaarseim folkansambel  Zetod ning legendaarsed Johansonid. Need kaks rahvamuusikakollektiivi kohtuvad laval esmakordselt ning mis sellest välja kukub, tuleb ise kohapeale kaema tulla…

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles