Lenna paneb oma auto oksjonile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna
Lenna Foto: City Motors

Vaid veidi üle aasta tagasi omale City Motorsilt uhiuue lumivalge Renault Megane Coupe saanud Lenna paneb sõiduki 29. märtsil suhtlusvõrgustikus Facebook müügile alghinnaga 1 euro. Lauljanna uueks sõiduvahendiks saab varasemast suurem Renault Fluence.

Auto vahetamine on Lenna sõnul seotud eeskätt sõiduki ruumikusega.

«Kuigi ma olen oma kiire ja turvalise Renault Megane Coupe’ga väga rahul ja mul on sellest kahju loobuda, kaasneb bändi tegemisega hulk kostüüme ja pille, mis võtavad omajagu ruumi. See on ainuke põhjus, miks minu armas white ride läheb uuele omanikule,» ütles Lenna, kes aprillist keerab juba Renault Fluence’i rooli.

Lennale kuulunud Renault Megane Coupe enampakkumine algab City Motorsi Facebooki lehel neljapäeval, 29. märtsil kell 10. Osaleda saavad kõik, kel vanust üle 18 aasta ning oksjon lõppeb kuni viimase pakkumise tegemisest on möödas 3 tundi. Vaata lisaks siit.

2010. aasta lõpus tegi City Motors Facebookis autooksjoniga ajalugu, kui Birgit Õigemeele Renault Megane Coupe pandi müüki 1-kroonise alghinnaga. Vaata lisaks siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles