TMW: Eesti pundi OYTi värske EP on nüüd veebis kuulatav

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikaline kooslus OYT
Muusikaline kooslus OYT Foto: Tallinn Music Week

MC Busta, DJ S.I.N. ja Sander Mölderi uue grupi EP on nüüd kättesaadaval ka internetis.

OYT esineb festivali Tallinn Music Week raames Kultuurikatlas reedel, 30. märtsil, kell 23:30.
 

OYT on:

MC Busta - sõpradele ja tuttavatele tuntud kui bustaott, laiemale publikule kui R2 saatejuht, beatboxi-spetsialist ja Eesti parim trummi ja bassi MC.

Sander Mölder - läinud aastal Eesti Muusikaakadeemia kompostitsiooni eriala lõpetanud noormees on OYT'i muusika liikumapanev jõud, kelle eelistatud instrumentideks on klaver ja tšello. Kunagises Eesti nu-jazz kollektiivis Cosmoskva mänginud Sander on multiinstrumentalist, produtsent ja DJ, kes kirjutab lisaks OYT'ile hetkel muusikat ka veel nu-jazz/electro/synthpop bändile State of Zoe. Sander valiti 2011. aastal ka Madridi Red Bull Music Academy'isse Eestit esindama.

DJ S.I.N. - OYT'i soundi keerab tunnustatud Eesti trummi ja bassi DJ ja produtsent, kes alustas muusika loomisega juba 1998-ndal aastal. 2000. aastal ilmus koostöö-album «Check 101» DJ Critikaliga, tema materjali on hiljem välja andnud mitmed tunnustatud dnb-plaadileibelid - teiste hulgas DSCI4 ja The World of Drum & Bass. 2011. aastal jõudis koos Mutated Forms'iga tehtud lugu «Right Now» dnb-ikooni Goldie legendaarsele FabricLive mix-kogumikule.

Need erinevad taustad, kogemused ja arusaamad muusikast ühinevad, et luua helisid, mis lähevad läbi žanrite ja stiilide piiride. Olgu see siis hip-hop, house, rnb, dubstep, drum'n'bass või jazz - nad ise nimetavad seda OYT'i elektrooniliseks souliks.

OYT'i live-koosseisus lisanduvad elektroonilisele varustusele trummid ja klahvpillid, kindlustades selle, et iga kontsert ja esitatav lugu oleks ainulaadne ja kordumatu maagiline hetk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles