Toomas Volkmannile ei meeldinud Kristi Ojasaare ehted

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bastioni Beself kollektsiooni esitlus Tallinna Lennujaamas 2. märtsil 2012
Kristi Ojasaar (keskel) demonstreeris kleidikesel enda tehtud imposantset ehet
Bastioni Beself kollektsiooni esitlus Tallinna Lennujaamas 2. märtsil 2012 Kristi Ojasaar (keskel) demonstreeris kleidikesel enda tehtud imposantset ehet Foto: Jelena Rudi

Kolmandas «Eesti tippmodelli» saates ehtis üks modellidest end Buduaari toimetaja ja ehtekunstnik Kristi Ojasaare poolt disainitud ehetega. Kohtunikud materdasid värske ehtekunstniku loomingu maatasa. 

Buduaari ajakirja moetoimetajal ning andekal noorel ehtekunstnikul, Kristi Ojasaarel on tänaseks nimelt valminud esimene aksessuaaride kollektsioon nimega Cocosart. Kristi on ehteid valmistanud pisut üle aasta.

 Buduaarile antud intervjuus pajatas Kristi et kõik sai alguse sellest, kui tema sõbranna asutas poekese Pärlimaailm.ee.

«Saime tihti tema juures kokku ja mina meisterdasin ehteid. Pärlite valik oli seal alati lõputu ja see kõik oli minu jaoks algusest peale nii huvitav ja loominguline. Mida rohkem aeg edasi läks, seda enam hakkasin oma aega ehete disainimisele pühendama ja nüüdseks olengi loonud oma esimese väikese kollektsiooni Cocosart ehteid,» pajatab Kristi.

Noor ehtekunstnik näitas oma loomingut ka modellisaate telgitagustes ning kinkis ühe oma loodud ekstravagantse ehte modellisaates osalevale näitsikule, kes sammus sellega uhkelt ka saatest väljahääletamise vooru.

Kahjuks ei meeldinud kettidesse mässitud modellihakatis sugugi žüriiliikmetele. Erilise kriitikarahe sai modell kaela kohtunikelaua taga istuvalt Toomas Volkmannilt, kes rõhutas, et modellid peavad nüüd ja tulevikus väga tõsiselt kaaluma, kuidas tuleb riietuda castinguteks. Õpetus on lihtne - vähem on rohkem!

Vaata Kristi Ojasaare loomingut SIIT

Kas sina kannaksid selliseid ehteid?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles