«Eesti laul 2009» saab hoo sisse juba sel laupäeval!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti fännid Belgradis, Serbias, 20.05.08
Eesti fännid Belgradis, Serbias, 20.05.08 Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS
Laupäeval, 7. veebruaril kell 21.40 jõuab ETV ekraanile esimene otsesaade «Eesti laul 2009», kus astuvad üles kõik lõppvooru jõudnud artistid. Vendade Kõrvitsate, Henry ja Roberti eestvedamisel tutvustatakse vaatajatele kümmet lugu ja räägitakse esinejatega.
«Laupäeval saame kõik kuulda ja näha, kuidas on artistid valmis oma lugusid esitama. Kes millise show'ga lagedale tuleb ja kes suudab üllatada. Tulemuseks on hea ülevaade selle aasta tähtsamatest lauludest,» kommenteerib Robert Kõrvits.
 
Henry Kõrvitsa sõnul on tema jaoks kõige huvitavam vaadata kõrvalseisvate inimeste reaktsioone seoses uue muusikavõistlusega. «Leidub uue ja värske missiooniga «Eesti laul 2009» aktiivseid toetajad, kuid ka tagurlikuma mõtteviisiga isikuid,» räägib saatejuht. Ta ütleb, et kahtlejaidki soovitakse positiivselt üllatada, seepärast võiksid nad kõigile viiele saatele kindlasti pilgu peale visata.
 
Otseülekande järel näeb kolmel laupäevaõhtul humoorikaid mõnusa meeleoluga vahesaateid, et esinejatega lähemalt tutvust teha ja ennustada võitjat. «Eesti laul 2009» jõuab võiduka lõpuni 7. märtsil, kui eetrisse jõuab finaalsaade.
 
«Eesti laul» on laulukonkurss, mille suurim eesmärk on Eesti artistide ja nende muusika esitlemine Eestis elavatele inimestele. Korraldajad peavad oluliseks siinse muusikailma rikastamist ja väärtustavad isikupäraseid esinejaid. Publikule soovitakse pakkuda mitmekülgset muusikavalikut.
 
«Eesti laulu» kodulehekülg: www.etv.ee/eestilaul 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles