Lenna Kuurmaa külastas Berliini filmifestivali uue kallimaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMA gaala 2012 glamuurne VIP publik 
Mihkel raud ja Lenna Kuurmaa
EMA gaala 2012 glamuurne VIP publik Mihkel raud ja Lenna Kuurmaa Foto: Viktor Burkivski

Juba mõnda aega liiguvad filmiringkondades sahinad, et Eesti ühe populaarsema lauljanna uus kallim on menukas Soome filmirežissöör Aku Louhimies.

Viimati nähti Akut ja Lennat käsikäes Berliinis toimunud Berlinale filmifestivalil ning sahinate kohaselt oli see, mis kaht inimest ühendas, selgelt rohkem kui lihtsalt sõprus, kirjutab ajakiri Naised.

Sahinad Aku ja Lenna suhtest said alguse Helsingis toimunud Louhimehe filmi «Vousaari» esilinastusel, kus väieti, et noore laulva näitleja ja rezissööri vahel on midagi tõsisemat kui lihtsalt tööalane suhe.

Lenna mängib Soome mängufilmis üht peaosalist, eestlasest üliõpilast, kes Soomes õpib ja töötab. Siiani pole kumbki oma suhet kinnitanud ega ka ümber lükanud.

Ka Soome väljaannetes jääb Aku Louhinmies sel teemal kidakeelseks ega ole nõus asja kommenteerima. Lenna aga kinnitab, et tema ja Aku on vaid väga head sõbrad, kelle vahel on ühine mõistmine ja arusaam. Ometi on paari nüüdseks nähtud käsikäes nii Tallinnas, Helsingis kui Berliinis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles