Argo Ader lahutas abielu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika Seksikamate valimine, 13.02.2009 - tantsustaarid Argo Ader ja Helena Liiv sõbrannaga
Kroonika Seksikamate valimine, 13.02.2009 - tantsustaarid Argo Ader ja Helena Liiv sõbrannaga Foto: Photo Factory

Kuigi saates «Tantsud tähtedega» end rahva südameisse tantsinud kulturist Argo Ader on ametlikult abikaasa Reine Aderist lahutatud, elavad nad endiselt koos naise majas. Samal ajal on Argo väidetavalt armunud noorukesse võrkpallitähte Maarja Kernerisse, teab Kroonika.

 
 
Kui Argo Ader (41) 2008. aastal tantsusaates osales, spekuleeriti, et tema abielu Reine Aderiga (42) on kriisis ning mehe südames on koha leidnud tema seksikas tantsupartner Helena Liiv (28). Tollal lükkasid osapooled need jutud ümber ja Aderite pereidüll õitses edasi.
 
Sellele, miks saatis Argot avalikel üritustel peamiselt kaunis Helena ja miks polnud Reinet näha, oli kulturistil loogiline seletus olemas – tema abikaasa ei soovi avalikkuse tähelepanu.
 
Sama kinnitas ka Reine ise, kes töötab Estonian Airi salongiteenuste juhina, neil harvadel kordadel, kui ta nõustus pressiga suhtlema – naise sõnul hoidis ta mehele saate ajal saalis pöialt, kuid ei tikkunud temaga fotokaamerate ette.
 
 
Seltskonnas ringelnud jutud, et Argo ja Helena vahel on midagi romantilist, ajasid Reine naerma
 
Naise sõnul õpetas see pöörane periood talle, mida koos veedetud aeg tegelikult tähendab.
Argo ja Helena tegid tantsupõrandal puhta töö – paar seljatas 2008. aasta detsembris kaasfinalistid ning astus pjedestaalile võitjatena!
 
 
2009. aastal jäi staarkulturist vahele dopinguga
 
Argo Ader rääkis dopinguga vahele jäädes meediale, et tunneb end nagu mõrvar või nagu oleks midagi väga hullu korda saatnud.
 
Ader kinnitas toona, et teadlikult ta dopingut ei tarvitanud ning püüdis koos spetsialistidega aru saada, kuidas keelatud aine tema kehasse sai. Järeldus, milleni jõuti, oli see, et keelatud aine sai pärit olla toidulisanditest.
 
Tookord põhjendas Ader, et ta sai keelatud ained USAst ostetud toidulisandite kaudu. Ameerikas on profikulturismis anaboolsed steroidid lubatud, aga Euroopas amatööridele keelatud.
 
 
Dopinguga patustanud Ader hoiab  pöialt ka Andrus Veerpalule
 
«Ma olen Veerpalu poolt! Usun, et ta on puhas ja asi laheneb positiivselt,» märkis Ader möödunud aasta aprillis Kroonikale antud usutluses.
 
Ader teab enda kogemustest, mida Veerpalu peab läbi elama: «See oli meeletu šokk saada teada, et dopinguproov on positiivne. Sa tead, et kõik on korras, ja siis tuleb nagu lambist halb uudis.»
 
«Veel ebameeldivam oli taluda anonüümseid kommentaare ja ilkumist sel teemal, sest oma arust olin ma puhas. Esimene soov oli põgeneda, peita end ära ja mitte suhelda.»
 
 
Aderi karistus lõppes möödunud sügisel. Esialgu ta võistlussporti ei naase, kuid kinnitab, et pole oma viimast sõna siiski kulturismivallas  veel öelnud.
 
 
Argo armus võrkpallitäht Maarja Kernerisse treeningsaalis
 
Argo silmarõõmuks on täna Tartu Ülikooli õigusteaduste magistrant Maarja Kerner (23), kes treenib staarkulturisti käe all spordiklubis Sparta.
 
Paarike jäi silma ka mõne nädala eest ööklubis Teater peetud kokteilide segamise konkursil.
 
«Meil ei ole suhet, minu teada vähemalt mitte. Meil on spordialane suhe - ta on mu treener,» lükkab kuulujutud ümber Maarja.
 
 
Argo ekskaasa Reine eraelulistel teemadel peatuda ei soovi.
 
Argo ise kinnitab, et tema abielu Reinega on läbi, kuid ei tee siiski saladust, et elab ekskaasa ja lastega koos neile kuuluvas eramus Keilas.
 
 
Pikemalt loe värskest Kroonikast!
 
 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles