Staarid saavad aastas kinke 100 000 dollari eest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarid saavad aastas kinke 100 000 dollari eest
Staarid saavad aastas kinke 100 000 dollari eest Foto: SCANPIX

Kuigi maailmakuulsatel staaridel on raha osta endale, mida süda ihkab, saavad nad lisaks ka suurtes kogustes kingitusi.

Väljaanne New York Magazine paljastab oma erinumbris, milliseid kingitusi kuulustele tehakse.

Punastel vaipadel astuvad staarid saavad aasta jooksul tasuta teenuseid, asju ja rõivaid keskmiselt 100 000 dollari eest.

Eriti palju kingitusi teevad tuntud moeloojad. Kõige innukamad kinkijad on Calvin Klein, Burberry ja Varvatos. Erand nende seas on aga Louis Vuitton, kes ei tee kingitusi ega tee staaridele ka allhindlust.

Lisaks rõivastele kingitakse staaridele ka elektroonikat, enamjaolt sülearvuteid. Kuigi staaridel ja kuulsustel on raha ostmaks uus auto igas kvartalis, annavad autofirmad kuulsustele masinaid kasutada ülipikkade rendilepingute alusel. Kui staar nende autoga sõidab, on see neile reklaam. Eriti agarad on seda tegema Audi ja General Motors.

Kui staar saab lapse, siis püüavad lastetooteid valmistavad firmad saada staari last oma toodete reklaamnäoks.

Staari laps võib juba maast madalast kasvada üles tasuta asjade seas. Ka nende laste sünnipäevapeod võivad olla mitmete firmade reklaamparaad.

Kuulustele pakutakse ka mitmeid tasuta puhkamise võimalusi. Bahama saartel on näiteks paar kuurorti, mis on valmis katma kõik staari ja ta lähedaste puhkamiskulud. Vastutasuks oodatakse neile paikadele reklaami.

Näitlejad Johnny Depp ja Jake Gyllenhaal said Kuldgloobuse gala eest lisaks tasule kingiks ka Fidži puhkuse, milles sisaldus majutus viietärnihotellis.

Selline puhkusepakett maksab 15 000 dollarit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles