Miljonär lavastas oma surma?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA miljonärile Marcus Schrenkerile kuulunud väikelennuk kukkus alla
USA miljonärile Marcus Schrenkerile kuulunud väikelennuk kukkus alla Foto: AP / Scanpix

Möödunud nädalal kukkus Floridas alla ameeriklasest miljonäri Marcus Schrenkeri väikelennuk.

Juhtumi uurijate sõnul võis mees majandusraskuste tõttu oma surma lavastada, kirjutab news.com.au.

Päästjad leidsid ainult lennuki vraki, miljonärist ei olnud jälgegi.

Ametivõimud kahtlustavad, et Schrenker lavastas oma surma ja hüppas automaatpiloodil olnud lennukist enne selle mahakukkumist välja.

38-aastane Schrenker tõusis möödunud nädala pühapäeval oma Piper lennukiga õhku Indiana osariigist Andersonist ning võttis suuna Floridasse. Lennu ajal teatas mees lennujuhtimiskeskusesse turbulentsist, lennuki akna katki minekust ja vigastada saamisest.

Kui Schrenker enam lennujuhtimiskeskuse sõnumitele ei vastanud, saadeti sõjaväelennuk asja uurima. See tegi automaatpiloodil lennanud lennuki asukoha kindlaks ja jälgis seda kuni maha kukkumiseni.

Väidetavalt oli Schrenkeri välimusega mees pärast õnnetust end sisse registreerinud ühte Alabamas asuvasse hotelli ja ütles politseile, et ta sattus kanuuga õnnetusse. Hiljem lahkus ta teadmata suunas.

Schrenkeri äridel ei läinud viimasel ajal hästi ja makseraskustes firmad sattusid uurimise alla. Kinnitamata andmetel võlgnes ärimees kindlustusfirmale pool miljonit dollarit (5,8 miljonit krooni).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles