Tom Cruise’i tänukõne pani rahva haigutama

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Cruise
Tom Cruise Foto: AP / Scanpix.

Näitleja Tom Cruise, kellele anti neljapäeval Düsseldorfis üle Bambi filmiauhind, pani publiku oma pikaleveninud tänukõnega haigutama.

Auhinna pälvis Cruise’i film «Valkyrie», mis räägib 1944. aastal sepitsetud vandenõust Adolf Hitleri mõrvamiseks, vahendab Entertainmentwise.

«Tom Cruise tutvustab avalikkusele teemat, mis pole kunagi Hollywoodi filmides laialdast kajastamist leidnud – Saksamaa vastuliikumisest Kolmandale riigile,» seisis Bambisid jaganud žürii otsuses.

Cruise’i tänukõne venis aga üle viie minuti pikkuseks ning jätkus isegi siis, kui kannatuse kaotanud publik poole monoloogi peal aplodeerima hakkas.

«Tom rääkis, kui lahked ja heatahtlikud sakslased tema vastu «Valkyrie» filmimise ajal olid, siis jutustas ta oma lapsepõlvest ja sellest, kuidas ta emaga ühest kohast teise kolis,» rääkis üks üritusel viibinu. «Seejärel esitas ta pika jutu sellest, kuidas oma unistustesse uskuma peab või midagi sellist.»

«Kui kaamera lähivaadet näitas, paistsid mitmed kuulajad igavlevat ja segavuses olevat,» lisas teine kõnet kuulnud allikas. «Kui ta oma kohale naasis, naeratas Katie talle põgusalt ja vaatas maha. Oli näha, et tal oli selle pärast häbi, et Tom niimoodi üle piiri läks,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles