Video: Dmitri Medvedev näpib bikiinides näitsiku rinda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president Dmitri Medvedev.
Venemaa president Dmitri Medvedev. Foto: Youtube

Vaata Venemaa president Dmitri Medvedevi ulakat uusaastatervitust (vene keeles).

Kas presidendivalimiste lävel seisva Euroopast Aasiasse laiuva riigi presidendile on viimaks kohale jõudnud, et käesolev ongi tema viimane ametiaeg, ning et nüüd võib püksikummi lõdvaks lasta ja üsna autoritaarse riigi juhina hoopis vabameelsemalt käituda?

Dmitri Medvedev kutsub videos kõiki üles aega maha võtma ja oma tervise peale mõtlema. «Heaolu ja õnne tarvis peab vahel ka puhkuseks aega leidma,» räägib president videos.

Teatavasti seondub tervislike eluviisidega vastasugupoolega argisest intiimsem läbikäimine, mida Medvedev oskuslikult, kuid küllaltki kramplikult ka videos demonstreerib.

Ehk on varasemalt jõuliseks kujunenud vene mehe prototüüp ajaga pehmemaks muutunud, mida näitab ka Medvedevi hiljutine üleskutse viina asemel veini tarbida?

Kahtlemata tekitab video küsimuse kas ühe riigi president ikka peaks oma positisoonist lähtuvalt taolises reklaamis osalema. Kujutagem siinkohal ette näiteks meie peaministrit Andrus Ansipit või presidenti Toomas Hendrik Ilvest analoogses rollis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles