Pattinson ei suuda kontaktläätsedega harjuda

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Pattinson
Robert Pattinson Foto: RICCARDO DE LUCA/AP

Noortefilmi «Videvik« staar Robert Pattinson kurtis, et oli võtetel hädas kontaktläätsedega, mille kandmine temalt kurja vaeva nõudis ja näitlemist segas.

Kassahitis vampiir Edward Culleni kehastamiseks värvilisi kontaktläätsi kandnud näitleja sõnul tegid need tema silmadele haiget, kirjutab Digitalspy.

«Kontaktläätsede kandmine… See tekitas tunde, nagu oleks mul pidevalt liiv silmas olnud,» meenutas Pattinson. «Kandsin neid kolme kuu jooksul pidevalt, aga mu silmad ei harjunudki nendega ära!»

22-aastane staar lisas, et just läätsed on põhjus, miks ta «Videviku» järjefilmi «Noorkuu» võtete algust ei oota.

«Mul kulus kummalegi silmale iga päev 20 minutit ja lõpuks pidin need sõna otseses mõttes oma silmamunale voltima,» meenutas Pattinson läätsede silmapanemist.

«See oli ka seetõttu masendav, et tavaliselt ütlevad su silmad midagi, aga kui su näos on kaks oranži laiku, on see nii häiriv!» rääkis näitleja.

«Lavastaja ütles, et vaataksin Kristen Stewartit nii, nagu armastaksin teda,» selgitas Pattinson. «Mina vastasin seepeale, et ma ju üritan!»

«Pean seda uuesti tegema, kuna filmime järgmisel aastal järje,» lõpetas staar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles