Tantsusaatest lahkusid Getter Jaani ja Ott-Sander Palm

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsud tähtedega» seitsmes saade; Getter Jaani ja Ott-Sander Palm
«Tantsud tähtedega» seitsmes saade; Getter Jaani ja Ott-Sander Palm Foto: Jelena Rudi

«Tantsud tähtedega» eelviimases saates selgus, et 4. detsembril toimuvas finaalis võistlevad Anna Levandi ja Jan Uuspõld.

Kohtunikelt said enim punkte Jan ja Aleksandra (58) ning Anna ja Mairold (58); vähim Getter ja Ott-Sander (49). Pärast televaatajate häälte liitmist selgus, et koju pidid minema Getter ja Ott-Sander.

Paarid ja kohtunike hinnangud

Getter Jaani ja Ott-Sander Palm - pasodoobel, Rammstein «Du riechst so gut»

Merle Klandorf: Muusika oli väga võimas ja tants oli ka küllaltki võimas. Oleks tahtnud näha veel võimsamat tantsu. Ilus showtants pasodoobli ainetel. Hirmutasite mind ära selle vampiirivärgiga.

Jüri Nael: Ullalaa! See lugu oli päris kole. Saksa keel tantsuplatsil mõjus väga veidralt. Mulle väga meeldis, et lõpuks nüüd tantsite, aga mulle tundus, et see vorm läks igalepoole laiali. Flamenkot oli seal päris palju. Aga energia oli super ja erinevalt Merlest jumaldan mina vampiire.

Veiko Ratas: Showlikult kutsus see kindlasti vaatama, aga minu jaoks oli ka siin liiga palju üleliigset rabelemist. Üldiselt mulle see tants väga meeldis.

Punktid: 9+8+8

Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja - pasodoobel, mängufilm «Gladiator», «The Battle»

Merle: Tants oli väga hea pasodoobel, väga mehine. Teie kostüümid on maitsekad ja ilusad. Meeldis, et tegite seda väga keskendunult, sest härja ees edvistada ja silma pilgutada pole mõtet. Puusavööd võiks eespool hoida. Muidu täitsa usutav tants.

Jüri: Oli küll usutav tants. Ma ei tea, midagi jäi nagu puudu. Esimesed kümme sekundit oli perfektne, aga kui tantsima hakkasite, siis ma ei näinud seda, kellega te võitlesite. Kõik oli liiga muusikasse lavastatud. Oleks võinud olla pikem ja hullem.

Veiko: Mina jäin juba algusest peale ootama, mis edasi juhtub. See oli võimas ja Janis oli see energia olemas, mida see tants nõuab. Minu jaoks väga hästi tantsitud paso.

Punktid: 10+9+10

Anna Levandi ja Mairold Millert - pasodoobel, Muse «Super Massive Black Hole»

Veiko: Päris pikalt võttis järele mõtlema see tants. Showtantsuks oleks see väga hea olnud, kuid paso suhtes pettusin natuke. Mulle meeldis Anna puhul see kehas sees oleva toonus, mis oli väga väljapeetud ja selge. Kõndimisel on kaks varianti - põlved kõverad või sirged, siin olid põlved pehmed.

Jüri: Minu jaoks te päästsite pasodoobli kui tantsu. Seal peab olema paari vaheline kirg ja energia, teie vahel on olemas midagi väga tõelist ja kirglikku. Number väga hästi läbi mõeldud. Kostüüm mängis numbrile palju kaasa, väga nutikas kostüüm.

Merle: Oli näha neid asju, mida mina tahan pasodooblis näha. Tants kui selline mulle meeldis.

Punktid: 10+10+9
 

Getter Jaani ja Ott-Sander Palm - viini valss, animafilm «Anastasia», «Once Upon A December»

Merle: Väga tore ja armas oli see lugu, kuid... Viini valss on standardtants, aga praegu olid kõik sammud tehtud üle päka. Muusikas oli päris palju kiirustamist.

Veiko: Selles loos oli muinasjuttu sees. Minu jaoks jäi puudu liikumise võimsusest ja energiast. Valsist jäi puudu svingi. Omavaheline läbisaamine ja need lõpud olid huvitavad.

Jüri: Minu meelest suurepärane ümberkehastumine eelmisest tantsust. Mina ei vaadanud teie jalgu hetkekski, sest kõik, mis toimus üleval pool, oli võrratult ilus. Nõus sellega, et hoogu jäi veidi väheks.

Punktid: 8+9+7

Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja - kvikstep, Christina Aguilera «Show Me How You Burlesque»

Jüri: Väga lahe number! Kostüüm, muusika, lugu - kõik jooksis üheks tervikuks kokku. Mõnuga tantsitud. Jan tõenäoliselt väga naudib Aleksandra seltskonda. Kuskil lõpupoole läks nägu natuke tõsiseks. Väga stiilne!

Merle: Nõus. Pakend oli kompaktne ja sisu ka. Koreograafia oleks võinud vabalt olla võistlustants. Tantsitud väga korrektselt.

Veiko: See kvikstep oli täitsa kvikstep oma kerguselt ja iseloomult. Hüpetes käis ainult Janil põlv natuke kõrgele.

Punktid: 10+10+9

Anna Levandi ja Mairold Millert - viini valss, Ott Lepland «Tundes elus end»

Jüri: Siin oli jälle mingisugune teine kvaliteet. Oli mingisugune rahu ja fiiling, ei olnud midagi ülepakutut või pingutatut. See oli tants, mida ise siiralt nautisite ja uskusite. Mulle väga meeldis lõpupoos.

Veiko: Tants üldjoontes väga liikuv ja hea energiaga. Võib-olla läks tõsteid lõpus paljuks. Alguses, kui alustasite, unustas Anna pea ära.

Merle: Anna astus üle päka nagu Getteriga kokku lepitult. Oleks saanud jalakese rulluma, siis oleks ka kiikumise ja liikumise korda saanud. Muidu oli väga hea tants.

Punktid: 10+10+9

«Tantsud tähtedega» glamuurne finaal toimub 4. detsembril.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles