Iirlased vallutavad Tallinna!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalli EM-valikturniiril võõrustab Eesti jalgpallikoondis täna 05.09.11 Lilleküla staadionil Põhja-Iirimaa meeskonda. Iirimaa fännid enne otsustavat matši Raekoja platsil auru välja laskmas.
Jalgpalli EM-valikturniiril võõrustab Eesti jalgpallikoondis täna 05.09.11 Lilleküla staadionil Põhja-Iirimaa meeskonda. Iirimaa fännid enne otsustavat matši Raekoja platsil auru välja laskmas. Foto: Jelena Rudi

Reedel, 11.11.11 Lilleküla staadionil toimuva Euroopa jalpallimeistrivõistluste üleminekumänguks on kohale saabubud juba esimesed jalpallifanaatikud Iirimaalt. Tallinna vanalinna pubides ennast mõnusasti sisse seadnud sadakond iiri fänni ootavad täiendust juba täna õhtuks, kui Tallinna peaks saabuma järjekordne erireis Dublinist.

Kokku on Iiri fännidele eraldatud staadionil kümme protsenti ehk 1200 kohta, kuid arvatakse et neid võib Tallinnasse saabuda oluliselt rohkem.

Juba eile Iiri pubis Molly Malone`s aega parajaks teinud jalgpallihuvilised on kindlad, et oma meeskonda tuleb saareriigist toetama umbes 2000 fänni ja seegi ei pruugi olla ülemine piir.

Kas sinna oled Eesti-Iirimaa kohtumiseks valmis?

Kus ja kuidas plaanid mängu jälgida?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles