Tiiger tahtis väikelast hellitada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiiger
Tiiger Foto: SCANPIX

USAs Washingtoni osariigis Issaquahis asuvas loomaias jäi fotograafile silma erakordne juhus, milles tiiger püüdis teda läbi klaasi uudistanud väikelast hellitada.

Fotograaf Dyrk Danielsi sõnul meeldis Taj nime kandvale tiigrile teda uudistanud tüdruk, kes pani käed tiigripuuri klaasile, edastab Daily Mail.

Daniels arvas ta esialgu, et tiiger uriseb lapse peale ja on vihane. Kuid tiiger püüdis teisel pool klaasi olles hoopis oma põske lapse vastu hõõruda ning käpaga lapse kätt tabada.

«Märkasin, et tiigrile pakkus tüdruk huvi. Siis kerkis mulle pähe mõte, et väikelaps võib suurt looma karta, talle jääb sellest kohtumisest trauma ning ta hakkab tiigreid kartma. Kuid tüdruk ei kartnud. Tiiger lähenes lapsele ning pani oma põse klaasile selle koha peale, kust paistis talle tüdruku põsk. Siis aga tõstis oma käpa sinna, kust talle paistis läbi klaasi tüdruku vasak käsi,» meenutas fotograaf.

Danielsi arvates oli tegemist erakordse juhtumiga.

Väike tüdruk oli looma poolsest käitumisest nii elevil, et hakkas hiljem käsi plaksutama.

«Ma ei ole varem sellise suure looma juures nii hella käitumist täheldanud,» lausus Daniels.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles