Kati Saara Vatmann kolib koos pere ja loomadega Hispaaniasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater".  Paari pandi Kati Kati Saara Vatmann ja Tarmo "Terminaator" Arumets
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater". Paari pandi Kati Kati Saara Vatmann ja Tarmo "Terminaator" Arumets Foto: Jelena Rudi

Kirjanik Kati Saara Vatmann otsustas koos abikaasa Tarmo Arumetsaga Eestist lahkuda, sest siin ei vajata nende teeneid.

«Millegipärast Eesti ei vaja meie teeneid,» rääkis Kati Kroonikale. «Seda, mida pakun, süda peo peal, selle peale vaadatakse alati pilkava ja arvustava pilguga. Meil Tarmoga on kõrini talvepuude ja -heinte tegemisest. Palju lihtsam on teha kiire lõpp ja lahkuda. Kolime Hispaaniasse.»

Millal Maarjamaaga hüvasti jäetakse, sõltub sellest, millal Soone talu müüakse. Lõuna-Hispaaniasse ei põruta kaasad kahekesi, ühes võetakse ka lapsed Maria Indira ja Aleksander ning kõik loomad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles