Malcolm Lincoln läheb Eesti laulule?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Juhkental
Robin Juhkental Foto: Mihkel Maripuu

Robin Juhkental ütles «Terevisioonis», et Malcolm Lincoln vahetas oma bändiliikmed välja ja võib-olla plaanib ta koos uue kooseisuga osa võtta ka Eesti laulu konkursist.

«Kõik mehed on uued võrreldes Eurovisiooni ajaga. Kes on Tallinast, kes on Tartust. Endised liikmed on loomulikul teel bändist lahkunud,» kommenteeris ta.

«Praegu on esimest korda tõeline bänd koos, arranžeering toimub ühiselt. Nad on kõik väga head muusikud. Malcolm Lincoln on kõvasti parem, kui ta kunagi on olnud.»

Järgmine kauamängiv uue kooseisuga peaks poodi jõudma märtsis. «Millalgi kahe või kolme nädala jooksul läheme stuudiosse ja hakkame uusi lugusid linti võtma. Materjal plaadiks on juba olemas,» ütles Robin.

Robin Juhkental mõlgutab mõtteid ka Eesti laulus osalemisest. «Ma ei tea, vaatame veel. Mingi Siren2 ilmset tuleb jah. Võib-olla mitte nii melanhoolne, nutulauluga sinna enam ei läheks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles