Piltuudis: Viru keskuses purunes kanalisatsioonitoru ja fekaalid voolasid aatriumi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru keskuses lõhkes kanalisatsioonitoru ja fekaalid ujutasid aatriumi
Viru keskuses lõhkes kanalisatsioonitoru ja fekaalid ujutasid aatriumi Foto: Lugejapilt

Tallinna kesklinnas asuvas Viru keskuses purunes täna kella 14. 30 ajal kanalisatsioonitoru. Viru Keskuse tehnikajuhi Kristo Peerna sõnul põhjustas toru purunemise ummistus.

«Ma olin oma tööpostil leti taga, mis asub eskalaatori all ja apteegi vastas. Ühel hetkel käis mingi pauk, siis kukkusid ukse kõrval olevad rullid maha ning järgnevalt hakkas seina vahelt fekaale tulema,» ütles Postimees.ee'le Klaarika.

«Ja sealt see voolas siis aatriumi. Seal kõrval on ka kohvik, kus lõhkes sama toru ning nende tagumised ruumid on üle ujutatud.» lisas ta.

Toru purunemise põhjustas ummistus

Viru Keskuse tehnikajuht Kristo Peerna ütles Postimees.ee’le, et kanalisatsioonitoru, mis saab alguse ülevalt kohvikute juurest ja tuleb läbi aatriumi alla, läks esimesel korrusel katki kohas, kus toru põranda alla suundub. Purunemise põhjusena nimetas ta toru ummistumist, mis tõi kaasa selle ühendusest lahti minemise.

Peerna ütles, et lekke tagajärgi koristatakse ja see saab lähiajal likvideeritud.

Ükski pood tema sõnul üle ujutatud pole ning sulgemist ei vaja.

Naine kukkus solgi sisse pikali

«Ma läksin Viru keskusesse umbes 14.30 ajal. Keskusesse sisenesin Estonia-poolsest uksest. Plaanisin kõndida läbi kaubanduskeskuse Hobujaama ukse juurde, kuna tahtsin jõuda trammile, et sellega bussijaama sõita,» räägib Postimes.ee'le Signe.

«Kuna mul oli kiire, siis ma ei jälginud ümbrust ja ühel hetkel kadusid jalad alt ja ma lendasin nende fekaalide sisse pikali. See ujus keset fuajeed, seal ei olnud mingisuguseid piirdeid ja keegi ei ajanud sealt ka inimesi minema. See kõik oli libe ja lägane.»

«Hetkel ei saa ma kuhugi minna, kuna ma olen selle ollusega koos ning mul on vaja uusi riideid. Hais on nüüd juba tappev,» sõnas naine, kel esialgu keskuse juhtkonnaga ühendust saada ei õnnestunud.

Viru keskuse juhtkonna esindaja teatas hiljem Postimees.ee'le, et kukkunud naisele võimaldati duši all käimist, anti Zara kauplusest uus rõivakomplekt ning kompenseeriti bussipilet Tartusse.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles