Kati Toots produtsendile: see pole koht, kus miljoneid teenida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Toots
Kati Toots Foto: Tõnu Kruusimäe

Kati Toots tunnistab, et ta ei ole saanud saate «Kodutunne» eest sentigi. Toots lisab, et ta ei teinud seda saadet selleks, et rikastuda, vaid et aidata abivajajaid.

Kati Toots ütleb Õhtulehele, et saate produtsent Kristi Nilov tegi talle mitu korda ettepaneku tagasi tulla.

«Kui sa võtad inimese tööle, siis on loogiline, et sa annad talle töölepingu. Kui ma Kristi Nilovi käest töölepingut küsisin, siis ta pakkus välja, et teeksin endale firma ja esitaksin talle mingeid arveid. Me tegime koos viis saadet ja lõpuks, pärast viiendat saadet visati mulle mingi leping näkku! Tööleping antakse ikka enne, kui inimene tööle võetakse,» räägib Kati Toots.

«Me ei teinud ju seda saadet selleks, et rikastuda, vaid et aidata abivajajaid,» lisab ta.

«Öeldi, et kompenseeritakse telefoniarved. Kuna juba kolme kuu arved olid tasumata, siis küsisin Nilovi käest selle kohta ja pärast seda sain teate, et minu teeneid ei vajata. Lisaks võeti minult ära kõik õigused rääkida sellest, mis puudutab «Kodutunnet».»

«Samamoodi ei ole ma saanud kompensatsiooni kulutatud bensiini eest, palgast rääkimata. Kui keegi arvab, et läksin sinna raha teenima, siis küll eksitakse, tänaseni ei ole ma näinud töötasust mitte ühte sentigi ja kogu selle palga saamise eesmärk oli see, et ma tahtsin aidata oma õe peret.»

««Kodutunne» on Nilovi laps, tegelegu parem saate päästmisega, see on vajalik saade, see pole aga koht, kus miljoneid teenida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles