Café Campas kõlab elav muusika

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Talts musitseerib laupäeval Cafe Campas.
Marek Talts musitseerib laupäeval Cafe Campas. Foto: Erakogu

Pärnus Tallinna maanteel asuv Café Campa alustab laupäeval uue üritustesarjaga, milles pakutakse muusikat, kus mõnda muusikut rikastab diskor taustasaundidega.

“Soovime tulla vastu paljude klientide soovile korraldada Café Campas live-muusika üritusi,” rääkis Café Campa juhataja Toomas Tohv. “Nii otsustasimegi teha algust üritustega, mille formaat sobiks hästi meie kohviku sihtgrupile ja sulanduks atmosfääriga.”

Tohvi seletuse järgi rikastab live-üritusel DJ valitud tausta muusik oma instrumendil mängides ning uusi helivarjundeid ja teemasid lisades.

Laupäeval algusega kell 20 esineb Café Campas Pärnu üks tuntumaid kitarriste Marek Talts ja sobivat tausta valib DJ Henry.

“Kõlavad mahedad bossa ja džässi ning meelihõrgutavad house’i rütmid,” tutvustas Tohv. “Ootame kõiki veetma õhtut meeldiva muusika ja maitsvate söökide-jookide seltsis.”

Üritus on tasuta. Laua saab reserveerida telefonil 443 9992.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles