Jõulud Elu24's: Armada plaadimäng!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ibiza Trance Tunes 2008
Ibiza Trance Tunes 2008 Foto: DVD Liider OÜ

Kuna jõuluaeg on täies hoos ning tahaksime teid, head lugejad, päkapiku kombel üllatada, korraldame igal detsembri nädalal plaadimängu.



Sel nädalal ootavad Elu24.ee kingikotis oma uusi omanikke maailma ühe suurima klubimuusikatootja Armada värskemate plaatide viis paketti, mis sisaldavad valikut hetke maailma esinumbritelt.

Kingipakett sisaldab selle aasta nr 1 DJ Armin van Buureni albumeid «Imagine» ja «A State of Trance» ning kogumikke «Ibiza Trance Tunes 2008», «Markus Schulz – Ibiza 2008» ja «DJ Remy – Ibiza 2008».

Loosimisel osalemiseks peaksid Elu24.ee päkapikule kirjutama ühe glamuurse jõulusalmi, mille pikkus võiks olla vähemalt neli rida.

Luuletusele lisa ka oma nimi ja telefoninumber ning saada see koos märgusõnaga Plaadimäng aadressile pilet@elu24.ee.

Plaadid loosime välja neljapäeval, 4. detsembril kell 16.00 ning võtame võitjatega ühendust.

Sel nädalal naeratas plaadiloosi õnn teile:

Arli Hinno
Heidy
Hanno Valdmann
Eigo Tambik
Reena Ailt

Palju õnne!

Parimad jõulusalmid avaldame!

***

Sellenädalast päkapikuloosi toetab DVD Liider OÜ, kes pakub kõikidele jõuluvanadele üle Eesti eriti soodsaid CD-plaate ja DVD-filme.

Järgmisel nädalal loosime välja viis eksemplari Birgit Õigemeele uut jõulualbumit «Ilus aeg», millel peal ka Birgiti autogramm ja pühendus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles