Vahur Kersna kahtleb oma elulooraamatu avaldamises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersna
Vahur Kersna Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Saatejuht ja ajakirjanik Vahur Kersna tunnistab Hannes Võrno uues saates «20 aastat hiljem», et tal on oma elulooraamat juba valmis, kuid ta kahtleb selle avaldamises.

«Ma ei tea tegelikult tänase päevani,kas see ilmub. Ma kirjutasin seda mitte selle pärast, et seda avaldada,vaid hoopis teistel põhjustel. Ja nüüd on ta olemas. Nüüd ma olen mõelnud, et kas ma avaldan teda või... Ühel päeval tundub, et võiks. Teisel päeval jälle, et mine raamatupoodi - seal on nii palju igasuguseid asju. On seda ühte veel vaja? Ma ei tea. Ma tõesti ei tea, kas see ilmub või mitte. Praegu tundub siiski, et võib-olla ilmub.»

«Noh, ei ole mõtet teda võib-olla enam ka nii palju marineerida. Kui ta tehtud on, siis lõppude lõpuks. See on seotud väga paljude teiste inimestega. Ma ei tahtnud teha ka n-ö egoshow´d. Palusin nende inimeste käest, kes mingitel eluetappidel on olnud mulle väga olulised ja väga tähtsad, et nemad kirjutaksid ka mingeid mälestusi sellest ajast või nendest hetkedest või sündmustest. Sellega on väga palju teisi inimesi ka seotud ja mõeldes nende peale, võiks see ikka ilmuda,» lisab Kersna.

Täispikka intervjuud Vahur Kersnaga vaata pühapäeval kell 20:35 Kanal 2.

Hannes Võrno uus saatesari «20 aastat hiljem» toob ekraanile lood taasiseseisvumise 20. aastapäeva tähistava Eesti erakordsetest inimestest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles