Juubilar Helgi Sallo õnnitlejatele: olen südamepõhjani liigutatud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helgi Sallo tähistas tänavu 70ndat juubelit.
Helgi Sallo tähistas tänavu 70ndat juubelit. Foto: Peeter Langovits

Eile, 10. augustil tähistas armastatud laulja ja näitleja Helgi Sallo oma 70. sünnipäeva. Rahvusooper Estonia Sinises saalis on tänasest avatud ka fotonäitus «Helgi Sallo 70» ja kostüüminäitus Sallo lavakostüümidest.

Primadonna Helgi Sallo õppis esialgu üldse kokaks. Alles hiljem astus Sallo Teatriühingu Lavakunstistuudiosse näitlemist ja Tallinna Riiklikku Konservatooriumisse laulmist õppima.

Helgi Sallo, millal saite aru, et teile on looduse poolt antud väga palju šarmi ja et tänu sellele saate elus väga hästi hakkama?

No ei ole ma midagi aru saanud... Ma arvan, et see kes ma olen on ikka tänu mind ümbritsevatele inimestele. Ma olen elus tõepoolest väga suurt armastust tundnud ja ma arvan, et see inimene, kes äratas minus selle armastuse, et ka tema on selles süüdi. Et mingi soe valgus tuli minusse ja see kandus lavalt saali ja tänu sellele ma nii kaua olen ka laval olnud.

Mis ametit te praegu peate?

Ma olen näitejuht Estonia teatris.

Mis te sooviksite öelda oma austajatele?

Ma olen südamest liigutatud, lausa hingepõhjani liigutatud! Isegi minust avaldatud artiklite kommentaarides pole mitte ühtegi negatiivset kommentaari kunagi. Kõik soovivad mulle midagi head.

See on minu jaoks üllatus. Ma ei ole ju tegelikult laval enam. Aga ilmselt olen inimeste südametesse nii kinni jäänud, et nad mind ikka mäletavad veel ja enda ligi hoiavad. Selle eest suur, suur tänu kõigile!

Milline Helgi Sallo roll on Sinu südamesse erilise jälje jätnud?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles