Tipp ja Täpp lähevad lahku! Kaheksa noort said TTV-lt kutse tööle!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albers aka Tipp ja staarfotograaf Meelis Tomson aka Täpp!
Mari-Leen Albers aka Tipp ja staarfotograaf Meelis Tomson aka Täpp! Foto: Tallinna TV

Neljapäeval toimus Tallinna Televisiooni suures stuudios saatejuhtide konkurss, kuhu oli oodatud ligi 30 noort.

Kaheksa noort said TTV-lt kutse proovipäevale ning juba septembriks on selge, kes, millal ja millisel positsioonil alustab.

«Otsime noortesaatesse saatejuhte, me ei ole veel otsustanud, kas teeme kaks erinevat saatejuhtide tandemit või kombineerime kokku ühe,» selgitas konkursi eestvedaja Mari-Leen Albers Elu24’le.

Mari-Leenust saab uuel hooajal saate toimetaja nagu ka esimesel hooajal, kuid ekraanil teda suurt enam ei näe. «Ma ei jõua muude töökohustuste kõrvalt saadet juhtida, toimetada ja õhtul kuskil üritusel mõni intervjuu teha on üks asi, aga saatejuhtimine hoopis midagi muud.»


Kellest saab saatejuht Meelis Tomsoni kõrvale, pole veel teada. «Paar päris tugevat kandidaati oli, kutsume nad uudistesse proovipäevale, et neid lähemalt tundma õppida ning aru saada, kes kuhu sobib,» lisas Albers.

Meelis tegi ka kõikidega tekstiproove ning kiidab Erika Lucia Hudat. «Temaga koos võiks ka otse-eetrisse minna, üldse ei kardaks. Tahan enda kõrvale kedagi sellist, kes suudaks saate ka üksi ära teha, kui ma peaksin näiteks haigeks jääma. Ta oli särav, vaba ja jutt jooksis, isegi siis, kui teksti ees ei olnud,» jagus Tomsonil vaid kiidusõnu.

Noori saatejuhte üle vaadanud toimetaja Mari Torga nentis, et tal on hea meel, et nii palju noori oli kohale tulnud, et nad olid täis entusiasmi ja ei pannud piinlikkust tundma. «Meeshääli oleks rohkem võinud olla, aga hea oli vaadata neid aktiivseid noori, kes ei pelga end näidata,» lisas Torga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles