Steven Spielberg sai Sardiinias trahvi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Spielberg
Steven Spielberg Foto: SCANPIX

Hollywoodi režissöör ja produtsent Steven Spielberg sai Itaalias Sardiinias trahvi, kuna ta jättis oma jahi liiga ranna lähedale ankrusse.

Kuid kolme miljardi dollari suuruse varanduse omanikule oli 172 euro suurune trahv nagu piisk meres, kirjutab stuff.co.nz.

64-aastane kuulsus oli oma 84-meetrise luksusjahiga Seven Seas Sardiinia põhjarannikul idüllilises Maddalena arhipelaagis kui ta kohalikku seadust rikkus.

Spielberg jäi oma jahiga ankrusse Porta Liscia ranna lähistele. Sardiinias kehtestatud seaduse kohaselt ei tohi jaht rannale olla lähemal kui 300 meetrit, kuna lähemal olemine ohustab ujujaid.

Kuulsa režissööri jaht oli aga rannale märgatavalt lähemal.

Üks rannal suvitanud turist teatas rannavalvele, et jaht on liiga lähedal. Rannavalve uuris asja ja sai teada, et jaht kuulub Spielbergile. Rannavalve sõitis filmimehe jahi juurde ja teatas, et tal tuleb trahvi maksta.

Oscari võitjast režissöör vabandas ning maksis trahvi pangaülekandega.

Spielbergi luksusjahil on lisaks kajutitele ja meeskonnaruumidele ka helikopteri maandumistekk, kaks basseini, spaa, massaažiruumid ja kaks kodukino.

Meeskonda kuulub 25 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles