Cheryl Cole'i sõbrannas tekitasid õudu naise psühhofännid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cheryl Cole
Cheryl Cole Foto: SCANPIX

Maailma seksikama naise sõbranna Kimberley Walsh tunnistas, et tundis Los Angeleses olles Cheryl Cole’i pärast tõsist muret. Naine põhjendas seda Cole’i järel jooksvate hullumeelsete fännidega, vahendas Monsters and Critics.

Cheryl Cole on Los Angeleses ametis oma järgmise albumi kallal. Sõbranna sõitis talle sinna lihtsalt külla. Walsh oli šokeeritud nii fännide kui ajakirjanike reaktsioonist, kui ta koos Cheryliga välja ilmus.

Naine kirjutas oma kolumnis ajakirjas OK!: «Veetsin just viis imelist päeva L.A. päikese all. Nii hea oli end lõdvaks lasta ja koos Cheryliga erinevaid jooke, massaaži ja toitu nautida.»

Naine lisas: «Täielikust õnnest oli puudu vaid võimalus poodelda. Seda oli liiga keeruline organiseerida, sest Cherylit jälitasid pidevalt fotograafid. See oli õudu tekitav.»

Walsh kirjeldas, kuidas osad kõmuhuvilised ei põlanud ära isegi võõrastesse aedadesse ronida, et Cole’i jälitada. Kinnisvara omanikud olid sunnitud sissetungijatele politsei kutsuma.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles