Padar ja päikesepoisid poksivad ennast seksifestivali lavale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Arno Saar/SL Õhtuleht

Tanel Padar & The Sun liikmed tulevad homme algaval Sexpeditsioonil lavale tavapärasest teises võtmes kinolinalt tuntud poksilegendi nimelise ansamblina Rocky Balboa, kus teeb kaasa ka muusikud Revo (ToeTag) ja Kristo Kotkas (No Big Silence).

Rocky Balboa annab Sexpeditsioonil eksklusiivse kontserdi Tallinnas 22. novembril Rock Cafés Tallinnas.

Kodumaise rokkmuusika lipulaev Tanel Padar & The Sun on õhtuks laval võitlusvarustuses, tavapärasest agressiivsemat rokk-show'd täiendavad Revo, kelle kanda on juhtvokalisti ja tantsija roll ning Kristo Kotkas, kes mängib ansambli Rocky Balboa koosseisus kitarri.

The Suni liikmetega ühel laval näeb erootikastaare Eestist ja Venemaalt. Muuhulgas Venemaa skandaalset seksteatrit Satarial, mille šokeeriv ja lõpuniminev 15-osaline etendus pole kindlasti mõeldud nõrganärvilistele.

Üritused toimuvad 20. novembril klubis Illussioon Tartus, 21. novembril klubis Bravo Pärnus ning 22. novembril Rock Cafés Tallinnas.

Show algab kell 00.00 nii Tartus, Pärnus kui Tallinnas.

Täpsem info esinejate kohta www.sexpeditsioon.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles