George Clooney on homo?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney ja Elisabetta Canalis
George Clooney ja Elisabetta Canalis Foto: SCANPIX

Hollywoodi staari George Clooney ümber on hakanud pärast seda, kui ta oma kallimast Elisabetta Canalisest lahku läks, keerlema jutud, et ta on tegelikult homo.

Clooney on varem eitanud, et ta meeste suhtes tõmmet tunneks, kirjutab The Telegraph.

Kuulujutte asus ümber lükkama Clooney sõber, itaallases ärimees Manuele Malenotti.

Malenotti kinnitusel tunneb ta ka Elisabetta Canalist ning paar ei läinud lahku sellepärast, et Clooneyl on homoseksuaalseid kalduvusi.

Ka lükkas ta ümber väite, et Clooney maksis Canalisele, et naine temaga koos avalikkuses oleks.

«Tunnen George Clooneyt üle kümne aasta. Olen palju aega koos tema ja ta elust läbi käinud naistega veetnud. Elu võib olla väga ettearvamatu. Mu sõbral võib olla keskeakriis ning ta ei tea ise ka mida tahab, kuid homo ei ole ta kindlasti,» sõnas sõber.

Malenotti sõnul langetas Clooney juba ammu otsuse, et ta ei abiellu enam iialgi ning ta ei soovi lapsi saada.

Malenotti sõnul oli tal kohe algusest peale selge, et ta sõbra ja ta uue kallima suhe ei kesta kaua, kuna naine tahtis abielluda.

«George soovis Elisabettaga tutvuda. Mina olin see, kes nad kokku viis. Samas ma teadsin, mida tahab Elisabetta ning selle tõttu ei saanud see suhe pikalt kesta. Kuid nende armastus oli väga kirglik. Kahe aasta jooksul oli neil palju erilisi momente,» jätkas sõber.

Malenotti sõnul tutvustas Clooney Canalist nii sõpradele kui perekonnale ning nende suhe oli tõeline.

«George ei oleks perele uut kallimat tutvustanud, kui see naine oleks talle vaid nii-öelda suitsukate olnud,» nentis sõber.

Elisabetta Canalis ei ole pärast lahkuminekut soovinud põhjuseid kommenteerida. Väidetavalt läks ta oma kodukohta Sardiinia saarele tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles