Facebooki loodi leht «Ei Õllesummerile»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebook
Facebook Foto: SCANPIX

Peale Marje Hansari väljaütlemist, et Laulu- ja Tantsupidu segab nende festivali korraldamist, on suhtlusportaali Facebook loodud leht «Ei Õllesummerile».

«Lapsed on meie elu õied, aga nad võiksid õitseda kuskil mujal kui lauluväljakul praegu,» ütles Õllesummeri korraldaja Marje Hansar teisipäeva õhtul ETV saates «Peole».

Facebooki lehega «Ei Õllesummerile» oli täna hommikuks liitunud pea 350 inimest.

Postitusi «Ei Õllesummerile» lehelt:

«Mul ei ole õllesummeri kui ürituse vastu mitte midagi - tore vabaõhuüritus, kus pea iga aasta olnud lõbus veidi rihma lõdvemaks lasta. Aga peale pr Marje väljaütlemisi tõmban selle oma üritustest sedakorda maha. See pole väiklane jonn, vaid lihtsalt üks piir, mis sai minu jaoks ületatud.»

«Ma olen Õllesummerit aastaid boikoteerinud ja teen seda ka edaspidi. Ma lihtsalt ei suuda aru saada, mis lõbu pakub inimestele mingite lollidega ühes aedikus joomine ja räuskamine.»

«Ma igatseks taga nüüd seda RockSummerit.  Eriti selles valguses, kuidas Õllesummeri korraldustiim on lubanud endale väljenduda laulupeolaste aadressil.  Õllesummer on minule pealkirja poolest isiklikult vastuvõtmatu.  Ei ole selle pärast ise Õllesummeril käinud ja ei lase lastel (kes veel minu sõna kuulavad) sinna minna.  Sest minu jaoks on Õllesummer otse ja puuga pähe alkoholi propaganda.  Pidu, mis on ettekäändeks ülemäärastes kogustes õlle ja muu promilletekitava tarbimiseks.  Seda räigem on effekt, et lapsemeelseks keeratud pildikeel reklaamidel ning esinejate nooruslik valik kõnetab pigem teismelisi ja noori kui tõsiseid õlleparme.  RockSummer oli ka muidugi hea põhjus rohkem juua, kuid vähemalt pealkirjas ei propageeritud joomaüritust.  ÕlleSummer ütleb aga otse, millega tegu.  Ja see peaks nagu OK olema.  Lastele ka. »

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles